SALAM IMTIHAN

Friday, October 16, 2009

Salam buat semua pengujung, maaf atas kelemahan diri saya untuk mengupdate blog ini. Sebenarnya, sudah beberapa post yang telah saya siapkan, namun kerana laptop buruk saya ini yang telah menghadapi masalah dengan Mirosoft Office maka semua post tersebut tidak dapat di access.

Namun saya usahakan juga untuk kembalikan post-post tersebut (lihat 2 post di bawah), harap ianya bermanfaat walaupun sudah nampak agak 'basi'..Syukran kepada sahabat-sahabat realiti, maya dan juga naqib saya atas teguran anda.

Beberapa minggu yang lalu, saya banyak juga menghabiskan masa mempelajari teknik membaca HTML dalam pembinaan blog. Justeru, mungkin antum pelik melihat perubahan yang yang berlaku sebelum ini pada blog saya. Banyak kali saya 'try and error' untuk tukar design template, sehingga banyak yang hilang dari blog ini, namun saya anggap itu sebagai satu proses pembelajaran untuk diri saya. Syukran buat sahabat yang banyak membantu saya dalam proses memahami bidang ini. Walaupun sudah setahun membina blog, masih banyak yang belum saya pelajari.Itu belum masuk lagi tentang teknik penulisan yang baik, Adobe Photoshop dan banyak lagi. InsyaAllah peluang cuti semester akan datang saya akan gunakan untuk mempelajari ilmu-ilmu tersebut.

Dua minggu lagi saya akan menduduki peperiksaan 'pertama' di UIA ini. Doakan saya, moga yang terbaik sahaja lahir daripada usaha beberapa bulan ini. Buat semua sahabat-sahabat juga, saya ucapkan 'Selamat Menduduki Imtihan. Barakallahalaikum...

No comments: