SALAM ZIARAH BUAT SEMUA

Tuesday, July 15, 2008

Assalamualaikum kepada semua yang baru, sedang, dan akan mengenali blog saya. Terima kasih kerana kunjungan anda..Orang kata tetamu ni pembawa rezeki..Jadi moga kunjungan kalian memurahkan rezeki kita semua…Amin..

Sudah sekian lama saya berkeinginan mempunyai blog sendiri sebenarnya..Semenjak berjuang dialam kampus lagi..Namun apakan daya keterbatasan waktu dan juga ilmu sentiasa menghimpit rasa. Sekarang saya sudah melangkah kealam pekerjaan..Alhamdulillah….

Setelah keluar dari kampus, baru saya nampak betapa perancangan untuk masa hadapan sangat-sangatlah penting..Mujurlah ada keluarga, sahabat-sahabat, kakak-kakak, senior-senior, junior-junior dan ramai lagi insan-insan yang dikurniakan oleh Allah dalam hidup saya. Terima kasih saudara-saudaraku..

Setiap detik yang berlalu menggamit memori pahit manis dalam hidup saya. Begitu juga dengan anda bukan?? Dari umur 13 tahun lagi sehinggalah sekarang hampir menginjak 21 tahun, saya sentiasa tidak pernah bersama-sama sepenuhnya dengan keluarga..Selalu saja bermusafir ke negeri orang. Alhamdulillah dari situ jugalah walaupun banyak kenangan pahit manis, tetapi itulah yang mentarbiyyah diri dan iman saya..

IAllah saya berazam mulai detik ini akan cuba sedaya upaya menelusuri lorong-lorong penulisan ini..Walaupun rasa rugi detik-detik pengalaman yang berlalu tidak dapat dikongsi oleh orang lain..Namun IAllah saya sedaya upaya akan menukilkannya satu persatu, supaya apa yang baik boleh diambil perhatian dan apa yang buruk dijadikan pengajaran..Sekian dahulu kali ini..Wassalam

No comments: